۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۶:۱۰

افشاگری‌های مقام مستعفی دولت ترامپ در اولین مصاحبه‌اش

افشاگری‌های مقام مستعفی دولت ترامپ در اولین مصاحبه‌اش

"جو کنت " مدیر مستعفی «مرکز ملی ضد تروریسم» آمریکا در اولین مصاحبه‌اش پس از استعفای جنجالی خود (در اعتراض به جنگ ایران) به‌ طور مفصل درباره دلایل خروج از دولت ترامپ صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جو کنت در گفت‌وگو با تاکر کارلسون، مجری جمهوری‌خواه و ضد اسرائیل معروف آمریکایی، بار دیگر گفت که ایران هیچ تهدید فوری برای آمریکا نداشت و جنگ تحت فشار اسرائیل آغاز شد.

او همچنین به شکل غیر مستقیم بر نقش لابی اسرائیلی در ترور «چارلی کرک» (فعال حامی ترامپ) اشاره کرد که این بخش سخنانش بسیار در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده است.

بر اساس کلیپ‌های منتشر شده در فضای مجازی، کنت گفت: «من ایران را دوست ندارم، آنها دوست ما نیستند، اما اسرائیلی‌ها این جنگ را خرابکاری کردند و ما را از اهداف و منافع واقعی آمریکا منحرف کرده‌اند.»

او مستقیماً به نقش اسرائیل اشاره کرد و گفت: «اسرائیلی‌ها این تصمیم را هدایت کردند.

ما می‌دانستیم که این اقدام زنجیره‌ای از رویدادها را راه می‌اندازد، چون ایرانی‌ها تلافی خواهند کرد.»

کنت افزود که آمریکا می‌توانست جلوی اسرائیل را بگیرد؛ او گفت: «ما می‌توانستیم به اسرائیلی‌ها بگوییم: نه، شما این کار را نمی‌کنید؛ و اگر کردید ما نیز شما را تنبیه خواهیم کرد».

او درباره ادعای «تهدید هسته‌ای فوری» ایران نیز صراحتا " نه " گفت و افزود: «نه. آنها سه هفته پیش که این جنگ شروع شد، نزدیک بمب هسته‌ای نبودند و در ژوئن هم نبودند.

ایرانی‌ها از سال ۲۰۰۴ یک فتوای مذهبی علیه ساخت سلاح هسته‌ای داشته‌اند و ما واقعا هیچ شواهدی که نشان دهد آنها می‌خواهند این فتوا را کنار بگذارند نداشتیم.»

جو کنت سپس پرسید: «این موضوع به مسئله بزرگ‌تری اشاره دارد: واقعاً چه کسی سیاست خارجی ما را کنترل می‌کند؟»

او در ادامه گفت که ایران هیچ تهدید فوری برای آمریکا نداشته و جنگ «به خاطر فشار اسرائیل و لابی قدرتمند آمریکایی‌اش» آغاز شده است – همان عبارتی که در نامه استعفایش نیز تکرار کرده بود.

این مقام سابق امنیتی آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه‌اش اذعان کرد که رهبر شهید انقلاب حضرت امام خامنه‌ای (ره) هراسی از مرگ نداشت.

ارتباط ترور چارلی کرک با لابی اسرائیل

کنت فاش کرد که آخرین دیدارش با چارلی کرک که در سپتامبر ۲۰۲۵ ترور شد در کاخ سفید بوده و کرک به او گفته بود: «جو، جلوی ورود ما به جنگ با ایران را بگیر.»

مدیر مستعفی مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا، گفت: «یکی از نزدیک‌ترین مشاوران ترامپ آشکارا از ما می‌خواست که با ایران وارد جنگ نشویم و حداقل در رابطه‌مان با اسرائیلی‌ها تجدید نظر کنیم».

کنت توضیح داد که تیم تحت امر او تلاش کرده بود «ارتباط خارجی» در ترور کرک را بررسی کند، اما گفت: «ما اجازه نداشتیم هیچ سؤالی بپرسیم. این داده‌ای است که باید بررسی شود.»

او افزود که اف بی آی و وزارت دادگستری آمریکا جلوی تحقیقات را گرفتند و پرونده را به مقامات محلی یوتا سپردند، جایی که فرد تیرانداز را تنها فرد دخیل در ترور معرفی کرده بودند.

جو کنت تأکید کرد که شواهد واقعی از دخالت خارجی در این ترور وجود داشتند که باید بررسی می‌شدند، اما عامدانه جلوی آن گرفته شد.

مدیر مستعفی مرکز ملی ضد تروریسم آمریکا سپس فاش کرد: «سوالات بی‌پاسخ زیادی وجود دارد.

ما به دلیل پیامک‌هایی که منتشر شده است، می‌دانیم که چارلی تحت فشار زیادی از سوی بسیاری از حامیان مالی طرفدار اسرائیل بود.»

کد مطلب 6778618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اذرگون IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
      0 0
      ایران چیکار با امریکا داشت ؟ مانمیدونیم چه کسانی دروغ سره هم کردند که خداوند لعنتشان کند ورسوایشان کند ،خدا شاهد هست که ایران کاری با امریکا نداشت ،خداشاهد هست ،اما متاسفانه الان درگیر یک جنگ شده ومجبور هست از خود دفاع کند
    • بیات IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
      0 0
      چقدر سیاست غیر قابل پیش بینی و غمگین کننده هست و هر فردی در سیاست ,انسانیت به خرج دهد گویا کشته میشود یا استعفا میدهد .